Μπόλικο ταλέντο στο Παγκύπριο Καμπ του Παναθηναϊκού στην Κύπρο! (pics+video)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου το μεγάλο Παγκύπριο Καμπ Ταλέντων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ το οποίο διοργανώθηκε το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου 2017 υπό την αιγίδα των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κύπρου και της επίσημης Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Στο καμπ συμμετείχαν πέραν των 100 παιδιών στην πλειοψηφία τους παιδιά των πράσινων Σχολών της Κύπρου ενώ πολλά ήταν τα ταλέντα διαφόρων ομάδων τα οποία πέρασαν από το καμπ αναζητώντας μια ευκαιρία για κάτι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία.

Τα πράσινα αστέρια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Υπεύθυνου Προγραμμάτων Ανάπτυξης της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη και τον Υπεύθυνο σκάουτιγκ της Ακαδημίας κ. Γιώργο Φάμελο. Δυο μεγάλα και καταξιωμένα ονόματα τα οποία προσέφεραν στα παιδιά μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία με τη σφραγίδα και την τεχνογνωσία της επίσημης Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

 

Ο ΡΑΦΑΗΛ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΟ PANATHINAIKOS TALENTS CAMP ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Κατά τη δεύτερη ημέρα του καμπ τα παιδιά περίμενε επίσης μια πολύ μεγάλη ευχάριστη έκπληξη καθώς ο Κύπριος αστέρας της Κ20 πλέον του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ραφαήλ Μιχαήλ επισκέφθηκε το καμπ, μίλησε με τα παιδιά για την εμπειρία του και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

  ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠ

Όλα τα παιδιά έλαβαν τιμητικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των παιδιών που επιλέχθηκαν για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο επιλογής που θα γίνει μέσα στη Λεωφόρο την επόμενη περίοδο σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 2Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠ

Το καμπ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τίμησε με την παρουσία του εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου Μαρωνίου ο κ. Κωνσταντίνος Μαππούρας ο οποίος καλοσώρισε τους δυο καταξιωμένους άντρες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο επισημαίνοντας τη σημαντικότητα της επίσκεψης τέτοιων προσωπικοτήτων στην περιοχή και γενικά στην Κύπρο.

 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΠΠΟΥΡΑ

Οι Ελευθεριάδης και Φάμελος αναχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής από την Κύπρο με τις καλύτερες εντυπώσεις και σημειώσεις στα μπλοκάκια τους αφού ανμένεται μέσω του καμπ αρκετοί Κύπριοι Ποδοσφαιριστές να κτυπήσουν την πόρτα της Παιανίας και του Κορωπίου όπου προπονουνται τα επίσημα αγωνιστικά κλιμάκια της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ

PANATHINAIKOS TALENTS CAMP 2017

Elenica Shoes, ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΟ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ SQUARE ΜΑΡΩΝΙ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΜΑ «ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ» ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΟΙΡΟΚΙΤΙΑ, TotalFit, SoEasy Stores, ADELFOI PANAGIVTHS & GIVRGOS SABBA ΛΤΔ, Χ&Μ ΣΙΑΚΑΛΛΗΣ, NEW YORK MENS HAIR SALOON, CLUB HOUSE SQUARE, WWW.CYPRUSACADEMIES.COM, COBULT AIR, PANLEON TOURS, MIKELLIDES SPORTS

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ και κ. ΓΙΩΡΓΟ ΦΑΜΕΛΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ PANATHINAIKOS TALENTS CAMP ΚΥΠΡΟΣ 2017

ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΜΑΡΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΧΑΝ

ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΨΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΑΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΜΟΝΗ, ΤΡΑΧΩΝΙ και ΠΑΦΟ

ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

πηγή: allaboutsoccer.net