Στο Τορίνο η Juventus Academy Cyprus! (pics)

Μία μοναδική εμπειρία είχαν την δυνατότητα να ζήσουν 74 μέλη της Juventus Academy Cyprus.

Κατα τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο Τορίνο από της 6 μέχρι τις 10 Μαίου εκτός από την επίσκεψη τους στο Μουσείο της Juventus και την ξενάγηση τους στο υπερσύγχρονο Juventus Stadium, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε προπονήσεις με Ιτάλους προπονητές της Juventus στό στάδιο GRANDE TORINO στο αθλητικό χωρίο Cantalupa.

Στις 8/5/2017 τα παιδιά από τη Κύπρο είχαν την τιμή να αγωνίστουν σε δύο (2) επίσημα φιλίκα με τις επίλεκτες ομάδες του 2008 και 2004 της Juventus Ιταλίας, στο αθλητικό κέντρο της Juventus στο Mirafiori. Το αποκορύφωμα της μοναδικής αυτής ποδοσφαιρικής εμπειρίας, ήταν στις 9/5/2017 όταν 55 μέλοι της αποστολής παρακολούθησαν τον ημιτελικό του Champions League μεταξύ Juventus και AS Monaco στο Juventus Stadium.

Αυτού του είδους ποδοσφαιρικές εμπειρίες ανεβάζουν κατακόρυφα της μετοχές του Κυπριακού αναπτυξιακόυ ποδοσφαίρου και εδραιώνουν το νησί μας στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ένα μεγάλο ‘’Ιταλικό’’ Μπράβο στη Juventus και στην εδώ ακαδημία της για την ευκαιρία που δίνει στα νεαρά ταλέντα του σήμερα, να ζήσουν αυτές τις αξέχαστες ποδοσφαιρικές στιγμές.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of