Στο τουρνουά Snoopy η Αγ. Νάπα Soccer School και φιλικό με Αταλάντα!

Στην Ιταλία 15-19/06/2017 και συγκεκριμένα στα ιστορικά βουνά της Αόστα θα μεταβούν οι ποδοσφαιριστές μας (ηλικίας 2006) με τούς τεχνικούς διευθυντές μας Κώστα Ηλία , Δήμο Γούμενο και τον Head Coach Fulvio Casella για το τουρνουά Snoopy.

Σε αυτό το τουρνουά θα λάβουν μέρος πέραν των 400 ομάδων μεταξύ των οποίων οι Ακαδημίες ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, Τορίνο, Σαμπντόρια, Νοβάρα κ.α. Σκοπός του ταξιδιού είναι να δώσει στους νέους ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να επιδείξουν τις ικανότητές τους, να βιώσουν έντονα συναισθήματα και να αποκομίσουν όλες τις θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε μια υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση του εξωτερικού.

Ακολούθως στις 19-20/06/20117 η ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ Soccer School θα μεταβεί στην περιοχή Bergamo όπου θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό κέντρο Zingonia , και θα έχει φιλικό παιχνίδι της με την αντίστοιχη ομάδα της Atalanta B.C.Κατά τη διάρκεια της διαμονής στο αθλητικό κέντρο θα γίνουν ανταλλαγές απόψεων με τον τεχνικό διευθυντή και προπονητές της Ακαδημίας Atalanta B.C. για θέματα προγραμματισμού , οργάνωσης προπονήσεων κλπ.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of