Συνεργασία της Coerver Coaching Κύπρου στην πόλη της Πάφου!

Με ανακοίνωση της η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πάφου ανακοινώνει τη λήξη συνεργασίας με τον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς και την έναρξη συνεργασίας με την Coerver Coaching Κύπρου.

Σε ανακοίνωση του ο Διευθυντής της Σχολής του Ολυμπιακού Πειραιώς Πάφου  Φίλιος Αδάμου αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητοί φίλοι, σας ανακοινώνω δημόσια πλέον τον τερματισμό της συνεργασίας μας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και την έναρξη της συνεργασίας μας, με την Coerver® Coaching Cyprus. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό Πειραιώς  και την Soccerworldcyprus για την άψογη συνεργασία που είχαμε εδώ και 6 χρόνια και να καλωσορίσω την Coerver® Coaching Cyprus στην οικογένεια μας.

Αυτή την απόφαση την πήραμε κατόπιν αρκετής σκέψης, αλλά και από τα μηνύματα που παίρναμε από διάφορους για την αλλαγή φιλοσοφίας προπόνησης των παιδιών και καταλήξαμε ότι η Coerver® Coaching είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για τη βελτίωση των παιδιών στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Εύχομαι να το αγκαλιάσετε όλοι και να συνεχίσουμε μαζί σαν μια οικογένεια για το καλό τών παιδιών μας. Ευχαριστώ ολόψυχα για τη στήριξη και την συμπαράσταση. Τέλος εύχομαι καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους. Με εκτίμηση ΦΙΛΙΟΣ ΑΔΑΜΟΥ”