Μεγάλη επιτυχία είχε και το φετινό Coerver® Coaching Summer Camp στη Λεμεσό!

Ακολουθώντας την τεράστια επιτυχία των προηγουμένων χρόνων, ολοκληρώθηκε και το φετινό Coerver® Coaching Summer Camp στη Λεμεσό, την εβδομάδα που πέρασε. Στο φετινό camp τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν βάση της φιλοσοφίας της COERVER®, της Παγκόσμια No1 μεθοδολογία διδασκαλίας δεξιοτήτων ποδοσφαίρου.

Το καθημερινό πρόγραμμα του camp περιλάμβανε προπονήσεις βάση της πυραμίδας ανάπτυξης παίκτη της Coerver® με έμφαση στην τεχνική και ολοκληρωνόταν με παιχνίδι. To φετινό camp συνδύασε και τη διασκέδαση με το ποδόσφαιρο, με 1 ημέρα beach soccer για όλα τα παιδιά με όμορφες στιγμές στη θάλασσα!

Παράλληλα διοργανώθηκε τουρνουά Playstation για τους παίκτες και το Camp ολοκληρώθηκε με Survivor Football edition, με δώρα από τους χορηγούς μας στους νικητές

Η Coerver Coaching Cyprus θα ήθελε να δώσει ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους χορηγούς των camp: Famous Sports, Cinnabon Cyprus, Paphos Waterpark, Καρβουνιάσματα, Φυσιοθεραπευτήριο Λάκης Δρουσιώτης, Koufallis Motors, CA Garden Designers, Noir, Imperial , Coffe pulse & Lazarou Printers.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα Cinnabon Cyprus και την Εύρηκα που προσέφεραν δώρα στα παιδιά που συμμετείχαν στο camp και στα γήπεδα Καρανικόλα για τη στήριξή τους. Ένα μεγάλο και μπράβο στα παιδιά, γονείς και τους προπονητές για την επιτυχία του camp για ακόμα μια χρονιά!

Πηγή: allaboutsoccer.net