Σχολή Ποδοσφαίρου Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ Δίκτυο Παναθηναϊκού: Οι εγγραφές άρχισαν!

“Μάθε Μπάλα με το Σωστό Τρόπο” στη Σχολή Ποδοσφαίρου Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ Δίκτυο Παναθηναϊκού! Οι εγγραφές άρχισαν!

Η Αθλητική Ένωση Τραχωνίου είναι η νέα δύναμη των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου καθώς από τη νέα περίοδο η σημαία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα κυματίζει και στο Τραχώνι. Η νέα Σχολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αναμένεται να προσελκύσει πολλούς ποδοσφαιριστές που κυνηγούν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο αλλά και πολλά μικρά παιδιά τα οποία θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα υπό την καθοδήγηση και κάτω από την ομπρέλλα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Ήδη το Σωματείο του Τραχωνίου έχει να αναδείξει και τους πρώτους ποδοσφαιριστές της οι οποίοι μετά τον Σεπτέμβρη θα μεταβούν στην Αθήνα όπου θα προπονηθούν υπό την εποπτεία και καθοδήγηση των επίσημων προπονητών και σκάουτερ της επίσημης Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Τα συγκεκριμένα παιδιά επιλέχθηκαν μέσα από τα επίσημα δοκιμαστικά που έγιναν στην Κύπρο και όπου η Α.Ε. Τραχωνίου πήρε το βάπτισμα του πυρός με την έναρξη της συνεργασίας!

Η Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ Δίκτυο Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει τις εγγραφές και δέχεται παιδιά γεννημένα από το 2013 μέχρι και το 2001. Έμπειροι προπονητές, ιδανικές συνθήκες για τα παιδιά, εξειδικευμένα προγράμματα για κάθε ηλικία και πολλές εκδηλώσεις αλλά και εκπλήξεις που απορρέουν από τη συνεργασία με τον ιστορικότερο Σύλλογο της Ελλάδας αναμένουν να δώσουν στα παιδιά ένα πλούσιο πακέτο γνώσεων και εμπειριών.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές αποτείνεστε στα τηλέφωνα 99 619238 και 99 341 488. Η Σχολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο Τραχώνι συνεργάζεται επίσημα και με τη Σχολή Τερματοφυλάκων CGS δίνοντας ιδιαίτερη σημασία και στους μικρούς τερματοφύλακες!