Συνεργασία ΜΠΑΜ Ομόνοιας και ΑΕΖ Ζακακίου!

Η Αθλητική Ένωση Ζακακίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας των αγωνιστικών της τμημάτων με την ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας.

Οι ομάδες Κ13, Κ14, Κ15, Κ16 και Κ17 θα αγωνίζονται από τη νέα περίοδο με κοινές ομάδες στα Πρωταθλήματα της Κ.Ο.Π. ενώ πολλά παιδιά που ανήκουν στην Α.Ε.Ζ. θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας.

Ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Ζ. έχουν μπεί στο μικροσκόπιο της ομάδας του τριφιλιού και δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε κάποιον από αυτούς να αγωνίζεται με το τριφίλι στο στήθος.

Η συνεργασία των δυο σωματείων αποσκοπεί στη δημιουργία δυνατών και ανταγωνιστικών ομάδων αλλά και τη δημιουργία πολλών ευκαιριών για τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστών των δυο σωματείων.

Σε δηλώσεις του στο allaboutsoccer.net ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της ΑΕΖ κ. Δημήτρη Δημητρίου δήλωσε τα εξής: «Είμαστε πανευτυχείς και αισιόδοξοι για τη συνεργασία μας με την ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας, μια συνεργασία η οποία θα δώσει στα παιδιά μας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες.”

Εκ μέρους της Διεύθυνσης των Ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας ο κ. Γιώργος Μηλιώτης δήλωσε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το Σωματείο της Α.Ε.Ζ. γιατί πάνω απ όλα θα δωθεί και στα παιδιά από τη Λεμεσό να κυνηγήσουν και να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΑΕΖ θα παρακολουθούνται στενά από τον Τεχνικό μας Διευθυντή και το Τεχνικό του επιτελείο και δεν αποκλείεται σύντομα κάποιοι από αυτούς να φορέσουν αύριο την ιστορική φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας.»

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of