ΦΩΤΟΣ – ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι πύλες στο FC Bayern Akademie!

Είναι πλέον γεγονός! Το νέο παλάτι της Ακαδημίας της Μπάγερν, FC Bayern Campusάνοιξε σήμερα (1/8) τις πύλες του και δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω της ιστοσελίδας της Μπάγερν οι πρώτες φωτογραφίες και Video από το υπερσύγχρονο κέντρο υποδομών των Βαυαρών!Στο προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών της Μπάγερν μετακομίζουν ήδη όλα τα τμήματα από U9 μέχρι U20 και ο γερμανικός σύλλογος εκπλήρωσε ένα όνειρο με στόχο την ανάπτυξη και την ανάδειξη ταλέντων που εντάσσονται στον σύλλογο από μικρή ηλικία.Τα έργα στο FC Bayern Campus ολοκληρώθηκαν μετά από δύο χρόνια κι από σήμερα το παλάτι για την Ακαδημία λειτουργεί κανονικά, ενώ τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν στις 21 Αυγούστου!

Στην ιδιαιτερότητα της ημέρας στάθηκε ο διοικητικός ηγέτης της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκεμε επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της Μπάγερν, λέγοντας:

«Πλέον έχουμε ένα εκπληκτικό κέντρο για την μόρφωση των ταλέντων μας σε ποδοσφαιρικό και κοινωνικό επίπεδο με στόχο την ανάδειξή τους. Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο και σε αυτόν τον τομέα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, συμπλήρωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για το νέο μας δημιούργημα που αφορά αποκλειστικά τα ταλέντα και τα παιδιά μας. Έτσι όπως το βλέπω τονίζω ότι δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο».

fcbayern07

Στο νέο παλάτι της Ακαδημίας της Μπάγερν με το που περνάει κάποιος την κεντρική πύλη συναντάει οκτώ γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό, αλλά και τεχνητό χλοοτάπητα. Στο βασικό κτήριο της Ακαδημίας υπάρχουν 35 ξενώνες, εστιατόριο, τα γραφεία της Ακαδημίας, γυμναστήριο, ιατρείο και αίθουσα συντονισμού και ανάπτυξης. Εντός του χώρου φυσικά δεσπόζει το ποδοσφαιρικό γήπεδο 3000 θέσεων όπου θα διεξάγονται τα επίσημα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής της Μπάγερν. Παράλληλα, υπάρχει κλειστό γήπεδο, αίθουσες αναψυχής και γήπεδα για beach volley και beach soccer.

Photostory

fcbayern04

fcbayern03

fcbayern01

fcbayern02

fcbayern05 fcbayern06

fcbayern08

Σας παρουσιάζουμε τα Video που έβγαλε στη δημοσιότητα η Μπάγερν

Πηγή: youngtalents.gr

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of