Η πρώτη ακαδημία στην Κύπρο που λειτουργεί ως απογευματινό σχολείο

Ο Κούλλης Παύλου δημιούργησε την πρώτη ακαδημία ποδοσφαίρου που λειτουργεί ως απογευματινό σχολείο και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-12 ετών.

Έχοντας ως πρότυπο πολλές καταξιωμένες ακαδημίες του εξωτερικού, και με επαγγελματίες προπονητές και δασκάλους, η Top_11 Soccer Academy δίνει στα παιδιά την δυνατότητα να γυμναστούν, να διαβάσουν και να έχουν μια σωστή διατροφή σε συνδυασμό πάντα με την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο.

 

Η ακαδημία θέλοντας να διευκολύνει τους γονείς, μπορεί να αναλάβει την μεταφορά των παιδιών στις εγκαταστάσεις της, παραλαμβάνοντας τους από το σχολείο τους. Φτάνοντας στις εγκαταστάσεις, τα παιδιά αρχίζουν την απογευματινή τους απασχόληση μέχρι τις 18.00, αρχίζοντας με το γεύμα το οποίο επιμελείται η διατροφολόγος της ακαδημίας. Στη συνέχεια, σειρά έχει το διάβασμα όπου με την βοήθεια πτυχιούχων δασκάλων τα παιδιά κάνουν τα μαθήματα του σχολείου.

Ακολούθως, μετά και το τέλος του διαβάσματος, ξεκινά η προπόνηση και η εκγύμναση των παιδιών με τους προπονητές τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και με ειδικό εξοπλισμό για ατομικές προπονήσεις και ανάπτυξη των τεχνικών δεξιοτήτων τους.

Οι  εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και η έναρξη των προπονήσεων είναι προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου στα γήπεδα Piacere ΚΟΥΝΝΑ στην Αραδίππου.

Υπάρχει και η επιλογή τα παιδιά να ακολουθούν μόνο την προπόνηση καθώς και τα ακόλουθα πακέτα:

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:

https://www.facebook.com/top11footballacademy/