Αρχίζει η χρονιά για τους μικρούς της Π.Ο.Α.Π

Με την διεξαγωγή του «ΦΟΡΟΥΜ Super Cup», για έκτη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις της Ιδιωτικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ, η Παγκύπρια Ομοσπονδία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου (ΠΟΑΠ) μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Πρωταθλήματος «Φούρνοι Ζορπάς» 2017-2018.

Το «ΦΟΡΟΥΜ Super Cup» που διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια είναι ο προπομπός του Πρωταθλήματος «Φούρνοι Ζορπάς» το οποίο φέτος ξεκινάει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και θα γίνει με την συμμετοχή  300 ομάδων από Λευκωσία και Λεμεσό και συνολικά 3.500 ποδοσφαιριστών, 6-15 ετών.

Στο «ΦΟΡΟΥΜ Super Cup» που θα γίνει στα σύγχρονα γήπεδα της Ιδιωτικής Σχολής ΦΟΡΟΥΜ, θα πάρουν μέρος ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2006 με την συμμετοχή τα προηγούμενα χρόνια να ξεπερνάει τις προσδοκίες των διοργανωτών κάτι που αναμένεται να γίνει και φέτος. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι με την διεξαγωγή των τελικών.

Η Ιδιωτική Σχολή ΦΟΡΟΥΜ, στηρίζει την ΠΟΑΠ ως Χρυσός Χορηγός για τη σεζόν 2017-2018, καθώς η φιλοσοφία της Ομοσπονδίας και ο θεσμός του «FORUM Super Cup» συνάδουν πλήρως με τα ιδεώδη και τα ιδανικά στα οποία είναι βασισμένο το Αθλητικό Τμήμα της Σχολής, δηλαδή τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» στις νεαρές ηλικίες παιδιών, τις έννοιες της ομαδικότητας και του υγιούς ανταγωνισμού.