ΠΑΝΟΡΑΜΑ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ: Οι μάχες για τον τίτλο σε ΟΛΑ τα πρωταθλήματα παίδων

Το AKADIMIES.PROTATHLIMA.COM, σας μεταφέρει το πανόραμα όλων των μαχών για τον τίτλο στα πρωταθλήματα παίδων της ΚΟΠ και σας δείχνει ποιες ομάδες διεκδικούν την 1η θέση σε κάθε ηλικία.

Τα νεαρά μας ταλέντα κάθε εβδομάδα ρίχνονται σε μια νέα μάχη με στόχο να ανέβουν ποιοτικά, ενώ οι προπονητές μέσα από την σκληρή τους δουλειά προσπαθούν να μάθουν την τέχνη της μπάλας στους μικρούς, φτιάχνοντας παράλληλα δυνατούς χαρακτήρες.

Δείτε πιο κάτω όλα τα δεδομένα με τις βαθμολογίες:

Το AKADIMIES.PROTATHLIMA.COM κάθε εβδομάδα σας μετάφερει απο κοντά τις εξελίξεις στα γήπεδα των πρωταθλημάτων παίδων, με φωτογραφικό υλικό-συνεντεύξεις και άλλα θέματα.

Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-14 17/18

Στο πρωτάθλημα Κ14 το ΑΠΟΕΛ έχει προβάδισμα 5 βαθμών από τον Απόλλωνα, ενώ πιο κάτω ακολουθεί η Ομόνοια και η Καρμιώτισσα.

Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-15 17/18

Στο πρωτάθλημα Κ15 η Ομόνοια έχει ισχυρό προβάδισμα 9 βαθμών από την ΑΕΛ, ενώ κοντά στην Λεμεσιανή ομάδα είναι η Καρμιώτισσα και το ΑΠΟΕΛ.

Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-16 17/18

Πιο έντονη η μάχη για την πρώτη θέση στην ηλικία Κ16, εκεί όπου η Καρμιώτισσα είναι στην πρώτη θέση. Ενδεικτικό το γεγονός ότι η 5η Ανόρθωση έχει διαφορά 9 βαθμών από την κορυφή, δείγμα του πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα.

Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-17 17/18

Στην ηλικία Κ17, η ΑΕΛ είναι στην κορυφή, ενώ στο -4 είναι το ΑΠΟΕΛ. Στο -5 Απόλλωνας και Ομόνοια συνθέτουν ένα δυνατό σκηνικό στην μάχη για τον τίτλο.

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-14 17/18 A’

Στο πρωτάθλημα Κ14 Α΄, ο Εθνικός Λατσιών 1, είναι στην κορυφή, ενώ στο -1 είναι η LEMASIA FOOTBALL ACADEMY. Στο -5 το ΑΠΟΕΛ 1, στο -6 ο Οθέλλος Αθηαίνου.

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-14 17/18 B’

Στο πρωτάθλημα Κ14 Β΄η Γκαλάκτικος είναι στην κορυφή με 5 βαθμούς από την 2η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ενώ από κοντά ακολουθούν και αρκετές άλλες ομάδες.

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-16 17/18 Α΄

Στο πρωτάθλημα Κ16 Α’  η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας 1 είναι στην κορυφή με τον Απόλλωνα 3 να είναι στο -3 και μαζί να διεκδικούν την 1η θέση στην βαθμολογία.

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων Κ-16 17/18 B

Στο πρωτάθλημα Κ16 Β΄η Ομόνοια Αραδίππου, ισοβαθμεί με την Λίβερπουλ στους 40 βαθμούς και μαζί θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of