ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Από τον Εθνικό Άσσιας στον Παναθηναϊκό;

Την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον νεαρό διεθνή με την Κ14, Ανδρέα Μιχαήλ, είχαμε στον αγώνα του Εθνικού Άσσιας με την Ένωση. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεχωρίζει με τις επιδόσεις του στο πρωτάθλημα Κ15 αφού τα στοιχεία του είναι όντως εξαιρετικά.

Έχει καλή ντρίπλα, είναι εκρηκτικός, παίζει με τα 2 πόδια, καλή σέντρα, αίσθηση του γκολ και καλές επιστροφές αφού αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό φτερό της επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΔΩ

Όπως έχει πληροφορηθεί το akadimies.protathlima.com, ο νεαρός έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού, είχαν δει από κοντά τον νεαρό σε ένα ΚΑΜΠ στην Κύπρο και του ζήτησαν να πάει για προπονήσεις με την Κ15 του Παναθηναϊκού στην Αθήνα. Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν, πήγε στην Ελλάδα, αγωνίστηκε σε 2 φιλικά, σκοράροντας μάλιστα και 4 γκολ!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έμεινα ενθουσιασμένοι με όλα όσα είδαν και ενημέρωσαν τον νεαρό ότι θα συνεχίσουν να τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση. Αν συνεχίσει  στους ίδιους ρυθμούς, δείχνουν πρόθυμοι να του προσφέρουν συμβόλαιο. Εξάλλου ο νεαρός δεν έχει ακόμη κλείσει τα 15 του χρόνια (τον Μάρτιο).

Ευχόμαστε στον νεαρό να συνεχίσει την πορεία του και σύντομα να ανοίξει τα φτερά του.

Γιώργος Νικολάου

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of