Ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση η Εθνική U17!

Ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 της UEFA έμεινε η Εθνική μας ομάδα των Παίδων.

Στο σημερινό δεύτερο της αγώνα στον Elite Round που διεξάγεται στην Κροατία, εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τη διοργανώτρια χώρα. Η Κύπρος είχε εξέλθει ισόπαλη με το ίδιο σκορ και στην πρώτη αγωνιστική με το Βέλγιο. Την Πέμπτη η Κύπρος αγωνίζεται με τη Σουηδία και με νίκη, προκρίνεται στην τελική φάση.
Ο Δανιήλ Παρούτης ήταν ο σκόρερ και σήμερα της Εθνικής μας, στο 77ο λεπτό ισοφαρίζοντας το τέρμα που δέχτηκε η Κύπρος στο 60΄.
Τεράστια προσπάθεια για την ομάδα του Γιάννου Οκκά και άλλο ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που δίνει ελπίδες στην ομάδα μας για τη μεγάλη υπέρβαση.
Στον άλλο σημερινό αγώνα του ομίλου, η Σουηδία νίκησε το Βέλγιο με 1-0 και είναι στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς. Κύπρος και Κροατία έχουν από δύο βαθμούς και το Βέλγιο ένα βαθμό.
Στην τελευταία αγωνιστική η Κύπρος θα παίξει με τη Σουηδία και η Κροατία με το Βέλγιο.
Από κάθε όμιλο προκρίνεται στην τελική φάση η πρώτη ομάδα καθώς και οι επτά καλύτερες δεύτερες από τους οκτώ ομίλους του Elite Round.