Βγαίνουν οι νικητές για τους Lions (τουρνουά Αγίας Νάπας)

Με χιλιάδες θεατές να προσέρχονται μαζικά στα 16 γήπεδα του Δήμου Αγίας Νάπας, πέρασε και η δεύτερη μέρα του Ayia Napa Soccer Festival. Το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών της Μεσογείου προσέφερε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα αρκετές συγκινήσεις, χαρές, πανηγυρισμούς και θέαμα. Σε ιδανικές καιρικές συνθήκες συνεχίστηκαν οι αγώνες για το τουρνουά, με το ενδιαφέρων των θεατών να πολλαπλασιάζεται, αφού στην κατηγορία Lions έχουν προκύψει ήδη τα ζευγάρια των ημιτελικών.

Τελικοί στους Lions

Τη Δευτέρα (2/4) θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί των κατηγοριών Lions. Για την κατηγορία 2006, οι ημιτελικοί θα αρχίσουν στις 09:00 το πρωί, για την κατηγορία 2010 στις 10:00, για τις κατηγορίες 2007 και 2008 στις 10:15, και στις 11:15 θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί της κατηγορίας 2009.

Οι απονομές των νικητών θα διεξάγονται στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας, μεταξύ 16:00-18:00.

Αρχή για τους μεγάλους

Οι τρεις μεγαλύτερες ηλικιακές κατηγορίες θα μπουν στο χορτάρι τη Δευτέρα (2/4) για να παίξουν τα πρώτα τους παιχνίδια της φάσης των ομίλων. Οι ομάδες των ηλικιακών κατηγοριών 2002, 2003 και 2004, πιο έμπειρες στο Ayia Napa Soccer Festival θα παλέψουν για τις θέσεις που θα οδηγήσουν στους προημιτελικούς του τουρνουά. Έτσι η Τρίτη ημέρα της διοργάνωσης αναμένεται να προσφέρει και πάλι τεράστιες συγκινήσεις στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους γονείς τους.

Το Ayia Napa Soccer Festival είναι μία διοργάνωση του Σωματείο Soccer World Cyprus που τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγίας Νάπας και της ΚΟΠ. Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, Θεσμικός Υποστηρικτής ο ΚΟΑ και τηλεοπτικός συνεργάτης η Cytavision, η οποία θα μεταδώσει ζωντανά τους τελικούς και της απονομές την Τετάρτη (4/4). Η διοργάνωση είναι φέτος αφιερωμένη στο Fair Play.