ΠΟΑΠ: Ώρα για Survivor Φιέστα

H Παγκύπρια Ομοσπονδία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου διοργανώνει για μία ακόμα  χρονιά τη Φιέστα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου, την μεγάλη γιορτή των μικρών ηρώων μας, πρωταγωνιστών των γηπέδων. 

Η φετινή Φιέστα θα είναι  αναβαθμισμένη και θα γίνει στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας «Κερύνεια Επιστροφή» το Σάββατο  12 Μαΐου 2018 στις 09.00 το πρωί .

O αγωνιστικός χώρος του γηπέδου θα γεμίσει από χιλιάδες μικρούς ήρωες της ΠΟΑΠ που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο φετινό πρωτάθλημα ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠ ΑΣ

Στην εκδήλωση θα δώσει το παρών της αντιπροσωπεία του ΚΟΑ ενώ θα στείλει το δικό του μήνυμα ο πρεσβευτης του Fair Play Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Η συμμετοχή  στη Φιέστα των Ακαδημιών αναμένεται  εντυπωσιακή αφού θα παρελάσουν όλες οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΠΟΑΠ από την Λευκωσία (περίπου 3.000 παιδιά).

Το πρόγραμμα  της  ε κδήλωσης θα αρχίσει στις 09.00 το πρωί και περιλαμβάνει:

·     Παρέλαση όλων των Ακαδημιών και των μικρών ποδοσφαιριστών τους.

·     Βράβευση των τριών πρώτων ομάδων ανά ηλικία.

·   Αγώνες survivor σε στίβο μαχης που θα στηθεί στο γήπεδο και υπό την επίβλεψη της ομάδας του Μάριου Πρίαμου . Θα γίνει αγώνας μεταξύ προπονητών αλλά και μεταξύ μικρών ποδοσφαιριστών από όλες τις Ακαδημίες

Ευχαριστούμε θερμά το Μέγα Χορηγό, την εταιρεία Φούρνοι Ζορπάς και το Χρυσό Χορηγό, την Ιδιωτική Ελληνική Σχολή Φόρουμ ως επίσης και τους υποστηρικτές μας τα βιβλιοπωλεία Πάργα.