Άρχισαν οι εγγραφές στη Football Star Academy!

Η ακαδημία Football Star Academy λειτουργώντας στη βάση Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, κάθε ποδοσφαιριστής απολαμβάνει υποστήριξη από επαγγελματίες προπονητές, αναλυτές ποδοσφαίρου ,εργοφυσιολόγους, φυσικοθεραπευτές, διατροφολόγους, ψυχολόγους και γιατρούς, χωρίς επιπλέον κόστος.

Συνεργασία με τη Σχολή Τερματοφυλάκων CGS.

Ο νέος κύκλος προπονήσεων ξεκινά στις 3 Σεπτεμβρίου.
Οι εγγραφές άρχισαν και συνεχίζονται για παιδιά από 5 έως 13 ετών.

Η ανανεωμένη ακαδημία Football Star Academy συνεχίζει να εργάζεται πάνω στις ίδιες βάσεις που έχουν αποτελέσει τα τελευταία 18 χρόνια το συστατικό επιτυχίας, εμπλουτίζοντας παράλληλα αυτές με πρωτοποριακές δράσεις, επιμόρφωση σε όλα τα επίπεδα και μεθόδους διδασκαλίας, όπως επιτάσσει η νέα εποχή. Με σεμινάρια στο προσωπικό, τους γονείς, καινούριες και πρωτοποριακές μεθόδους εκμάθησης.

Σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον τα παιδιά μπορούν να αθληθούν και ταυτόχρονα να απολαύσουν με ευχάριστο τρόπο τα απογεύματα τους συνδυάζοντας ποδόσφαιρο και παιχνίδι.

Μόνο η Football Star Academy παρέχει δωρεάν σειρά εξιδεικευμένων υπηρεσιών για τα παιδιά της ακαδημίας.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στα γήπεδα BERNABEOU στην Ερήμη, ΑΛΣΟΣ στην Γερμασόγεια, ΑΛΣΟΣ στα Κάτω Πολεμίδια (πλησίον Jumbo) και YS Stadium στον Άγιο Αθανάσιο.

Πληροφορίες και Εγγραφές στο τηλέφωνο 99511078

Για όλα τα νέα που αφορούν την Ακαδημία μπορείτε να επισκέπτεστε και τη σελίδα μας στο Facebookhttps://www.facebook.com/footballstaracademycy/?modal=admin_todo_tour

Football Star Academy! Η Ακαδημία που παίζει μπάλα σε άλλο επίπεδο…