Ο απολογισμός του Σαββάτου για τις επίλεκτες ομάδες της Ομόνοιας

Η Ομόνοια ενημερώνει:

Τρείς νίκες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το περασμένο Σάββατο. Δύο αγώνες αναβλήθηκαν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 πέτυχε άλλη μία νίκη, τη δωδέκατη συνεχόμενη καθώς επιβλήθηκε στο Κοινοτικό στάδιο Πυργών με 4-0 της Πάφος FC. Η νίκη αυτή ανέβασε τους «πράσινους» στους 36 βαθμούς. Η ομάδα μας που βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας διατήρησε την απόσταση οκτώ βαθμών από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ.

Τα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες του Εθνικού Άσσιας αναβλήθηκαν λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου μετά την έντονη βροχόπτωση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 ολοκλήρωσε αήττητη την πρώτη φάση του πρωταθλήματος καθώς κέρδισε με 0-3 τον Εθνικό Άσσιας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μετά από αυτή την επιτυχία το «τριφύλλι» έφτασε τις επτά συνεχόμενες νίκες. Παράλληλα ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση με 48 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 16 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 για την 19η αγωνιστική επιβλήθηκε του Εθνικού Άσσιας με 0-8 και παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία, στο +1 από τη δεύτερη θέση. Το «τριφύλλι» ανέβηκε στους 45 βαθμούς με απολογισμό 14 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Αναλυτικά:

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΦΟΣ FC 4-0

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ (αναβολή)

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ (αναβολή)

U15: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3

U14: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ – OMONOIA 0-8