Π.Ο.Α.Π: Οι πιο ζεστές ευχές στα μωρά του Μακαρείου

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, για να δώσουν δώρα και χαρά βρέθηκαν σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 μέλη του Δ.Σ της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου. Οι άνθρωποι της Π.Ο.Α.Π μοίρασαν σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις ημέρες στο Νοσοκομείο και σε όλες τις πτέρυγες ανεξαιρέτως , δώρα και ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Τα δώρα συγκεντρώθηκαν με εισφορά από όλες τις ακαδημίες-μέλη της Π.Ο.Α.Π ενώ δώρα για όλα τα παιδιά πρόσφεραν και ο μεγάλος χορηγός της Ομοσπονδίας οι ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ τους οποίους η Π.Ο.Α.Π ευχαριστεί δημόσια για μία ακόμα φορά για την συνεργασία που υπάρχει διαχρονικά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τα μέλη του Δ.Σ είδαν τα παιδάκια να χαμογελούν, ξεχνώντας για λίγο τα  προβλήματα υγείας που έχουν και να παίρνουν δύναμη για να συνεχίσουν τη προσπάθεια για γρήγορη ανάρρωση.

Η Π.Ο.Α.Π θα συνεχίσει το κοινωνικό της έργο με διάφορες εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα για τον απλό λόγο ότι όλοι στην Ομοσπονδία νοιώθουν ως καθήκον τους να συμβάλουν με αυτό τον τρόπο στην κοινωνία .