Σημαντική Ημερίδα που αφορά τους γονείς αθλητών, στο πλαίσιο του Τουρνουά Αγία Νάπας

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Πρεσβευτή Fair Play, Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, διοργανώνεται η Ημερίδα «Έχω και εγώ ευθύνη» στο Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας, στις 31 Μαρτίου, η ώρα 18:30

Μια σημαντική Ημερίδα που αφορά τους γονείς νεαρών αθλητών, διεξάγεται το ερχόμενο Σάββατο (31/3) στο Δημοτικό Θέατρο Αγίας Νάπας, από τις 18:30 μέχρι τις 20:00. Η ημερίδα διεξάγεται μέσα στο πλαίσιο του προγράμματος «Ο Αθλητισμός Ενώνει», του Πρεσβευτή Fair Play 2018, Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη.

Τίτλος της Ημερίδα είναι «Έχω και εγώ ευθύνη» και θέμα της είναι το πως πρέπει να υποστηρίζουν οι γονείς τα παιδιά τους στον αθλητισμό. Κύρια εισηγητής θα είναι η κορυφαία Αθλητική Ψυχολόγος Δρ. Μαρία Ψυχουντάκη, Επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου Αθηνών.

«Οι γονείς έχουν σημαντικότατο ρόλο»

Ο Πρεσβευτής Fair Play 2018 Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, σημείωσε σημαντικότατο ρόλο των γονέων στην αθλητική και ψυχολογική ανάπτυξη ενός νεαρού αθλητή:

«Οι γονείς έχουν να επιτελέσουν τον πιο σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αθλητικού χαρακτήρα του παιδιού τους, αφού μαζί με αθλητές και προπονητές, αποτελούν τα πρότυπα – ίσως τα ισχυρότερα- για έναν παιδί που ασχολείται με τον αθλητισμό. Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσουμε τους γονείς ότι η ευγενής άμιλλα και το Fair Play ξεκινούν πάντα από το σπίτι αλλά και από τη συμπεριφορά των ίδιων των γονιών μέσα στα γήπεδα, όπου αγωνίζονται τα παιδιά τους».

Η Ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο του Ayia Napa Soccer Festival, του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά ακαδημιών της Μεσογείου, το οποίο διοργανώνεται από το Σωματείο Soccer World Cyprusκαι στα γήπεδα του Δήμου Αγίας Νάπας, από τις 31 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΠ και του Δήμου Αγίας Νάπας, με Κύριο Χορηγό τον ΚΟΤ και Θεσμικό Υποστηρικτή τον ΚΟΑ.

Περισσότερες πληροφορίες στο ayianapasoccerfestival.com και στο www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival.