Το Ocean Basket All Stars διοργανώνει Junior Kick Challenge (vid)

Τα εστιατόρια Ocean Basket μέσω του Αναπτυξιακού Προγράμματος Ανταμοιβής ποδοσφαιρικών ακαδημιών Κύπρου – Ocean Basket ALL STARS διοργανώνουν μαζί με την MC MEDIA το JUNIOR KICK CHALLENGE!

Οι μικροί ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία μέσω του JUNIOR KICK CHALLENGE τόσο να διαγωνιστούν σε αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι όσο και να περάσουν σημαντικά μηνύματα για την κοινωνία μας.

Η διαδικασία του παιχνιδιού είναι απλή!

Κάθε μικρός ποδοσφαιριστής θα έχει 3 προσπάθειες για να πετύχει έναν από τους 3 στόχους που θα έχει απέναντί του. Κάθε ένας από τους στόχους έχει και το αντίστοιχο ηχηρό μήνυμα που αφορά 3 φαινόμενα που ταλανίζουν την κοινωνία στην οποία ζούμε.

Τα 3 αυτά μηνήματα είναι τα πιο κάτω:

  • NO TO BULLYING – όπου στοχεύοντας στον στόχο περνούμε ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφής bullying.
  • NO TO RACISM – όπου στοχεύοντας στον στόχο περνούμε ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφής ρατσισμού.
  • NO TO POLLUTION – όπου στοχεύοντας στον στόχο περνούμε ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφής ρύπανσης του περιβάλλοντος και των ωκεανών μας.

Τα μέλη του Αναπτυξιακού Προγράμματος Ανταμοιβής ποδοσφαιρικών ακαδημιών Κύπρου – Ocean Basket ALL STARS θα ενημερωθούν μέσω SMS με ποιο τρόπο μπορούν να καταφέρουν οι επόμενες ποδοσφαιρικές ακαδημίες να λάβουν μέρος στο OCEAN BASKET ALL STARS JUNIOR KICK CHALLENGE!

Έχει δημιουργηθεί μια ξεχωριστή ιστοσελίδα όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα. http://www.myoceanbasket.com/allstars/

Facebook: OCEAN BASKET ALL STARS

Instagram: OCEAN BASKET ALL STARS