(Βίντεο) Ταλεντάκι από το εξωτερικό αξιολογήθηκε από το ΑΠΟΕΛ!

Ξένο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής Jeremy Cooke πρόσφατα προπονήθηκε με τα τμήματα υποδομής του ΑΠΟΕΛ μετά από συνεννόηση

Όπως αναφέρεται, ο Jeremy προπονήθηκε με την ομάδα του 2004 του ΑΠΟΕΛ για πέντε μέρες όπου αξιολογήθηκε από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Μάλιστα στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Κωνσταντίνου Γεωργιάδη, του διευθυντή της ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ ο οποίος τονίζει: “Ήταν καλό να έχουμε τον Jeremy να έρθει και να προπονηθεί μαζί μας. Έχει μερικές ελκυστικές αρετές που τον κάνουν ελκυστικό. Θα τον παρακολουθούμε για να δούμε πως θα εξελιχθεί”.

Από την πλευρά του ο πατέρας του Jeremy, Wayne Cooke τονίζει: “Αυτή είναι μια μοναδική εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Σε αυτό το ταξίδι μπόρεσα να καταλάβω πως λειτουργεί μια Ευρωπαϊκή ακαδημία. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν ο σεβασμός που έχουν τα παιδιά για το παιχνίδι, τους προπονητές τους και μεταξύ τους. Επίσης εκτίμησα το επίπεδο δέσμευσης και συγκέντρωσης από τα παιδιά. Ο Jeremy τώρα έχει καταλάβει καλύτερα για το τι χρειάζεται αν έχει όνειρα να παίξει επαγγελματικά”.

Ο νεαρός Jeremy λέει για την εμπειρία του:

“Όταν ο μπαμπάς μου μου είπε πως πηγαίναμε στην Κύπρο για να προπονηθώ με το ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά το SoccerViza, τον Coach Joe, το ΑΠΟΕΛ, τον Μπρούνο και τον Κωνσταντίνο που το έκαναν πραγματικότητα. Οι παίκτες και οι προπονητές στην ακαδημία του ΑΠΟΕΛ ήταν με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Από την πρώτη μέρα μου φέρονταν λες και ήμουν ένας από αυτός. Μετάφραζαν για να είναι σίγουροι ότι καταλάβαινα τις οδηγίες από τους προπονητές. Τα παιδιά ήταν αφοσιωμένα και συγκεντρωμένα. Από την ώρα που πατούσαμε μέσα στο γήπεδο όλοι ξεκινούσαμε το ζέσταμα και τα τεντώματα χωρίς οδηγίες από τους προπονητές. Ούτε και μια φορά δεν χρειάστηκε ο προπονητής να ζητήσει από τα αγόρια να δώσουν προσοχή. Ήμουν σε θέση να βιώσω την ημέρα στη ζωή ενός επαγγελματία παίκτη ακαδημίας. Τώρα έχω μια ιδέα για το τι θα πάρει για να παίξω στο επόμενο επίπεδο”.