Α.Π.Ε.Α. Ακρωτηρίου: “Άθληση – Παιδεία – Ψυχαγωγία” ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ!

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της  Α.Π.Ε.Α. Ακρωτηρίου ανακοινώνουν την έναρξη εγγραφών για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο2017-2018.

Στην Ακαδημία μας γίνονται δεκτά παιδιά γεννημένα από το 2012 μέχρι και το 2002 και οι προπονήσεις μας γίνονται στο σύγχρονο Κοινοτικό Στάδιο Ακρωτηρίου.

Η Α.Π.Ε.Α. Ακρωτηρίου μια ομάδα με ιστορία και παράδοση στα Κυπριακά ποδοσφαιρικά χρονικά προσφέρει στα παιδιά εκπαίδευση και ψυχαγωγία κάτω από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές συνθήκες ενώ πέρα από την ποδοσφαιρική εκπαίδευση των αυριανών αστέρων του Κυπριακού ποδοσφαίρου διοργανώνει για τα παιδιά ειδικές εκδηλώσεις, εκδρομές, σεμινάρια και summer camp. Να τονίσουμε ότι στο φετινό camp της Α.Π.Ε.Α. συμμετείχαν πάνω από 50 παιδιά δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Α.Π.Ε.Α. συμμετέχει στα επίσημα πρωταθλήματα της Κ.Ο.Π. και σε άλλες διοργανώσεις που σκοπό έχουν να εισάγουν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές αποτείνεστε στο τηλέφωνο 97 719331.