Δυναμικό παρόν στο τουρνουά του ΠΑΟ στο Λουτράκι!

Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κύπρου: Δυναμικό παρόν και φέτος στο Πασχαλινό Τουρνουά του ΠΑΟ στο Λουτράκι! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου, μετά και από την περσινή επιτυχημένη εκδρομή τους στην Ελλάδα, ανακοινώνουν την έναρξη συμμετοχών για το Πασχαλινό Τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι Κορινθίας από τις 11 μέχρι τις 14 Απριλίου 2018. Σκοπός της συμμετοχής μας είναι να αποκομίσουν τα παιδιά πολύτιμες εμπειρίες αγωνιζόμενα με Σχολές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από όλη την Ελλάδα και κάτω από το βλέμμα των επίσημων σκάουτερ και προπονητών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Το τουρνουά διεξάγεται στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του SPORTCAMP στο Λουτράκι Κορινθίας το οποίο διαθέτει και ξενώνες όπου θα διαμένουν τα παιδιά συνοδεία των προπονητών τους. Για τους γονείς έχουμε εξασφαλίσει ειδικές τιμές σε ξενοδοχείο της περιοχής από το οποίο κατά την περσινή μας επίσκεψη μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι και πλησίον του Αθλητικού Κέντρου όπου θα διεξάγονται οι αγώνες.

Οι Σχολές μας έχουν προβεί από τώρα σε διευθετήσεις για την εξασφάλιση φθηνότερων αεροπορικών ναύλων και για το λόγο αυτό θα θέλαμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας μέχρι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018. Η συνολική τιμή της εκδρομής είναι 360 ευρώ (με μια τσάντα πλάτης και μια επιπρόσθετη αποσκευή 20 κιλών) και περιλαμβάνει:

Για τα παιδιά των Σχολών:

-Αεροπορικά Εισιτήρια – Μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα-Λουτράκι και Λουτράκι Αθήνα

-Συμμετοχή στο τουρνουά και Διαμονή στο Sportcamp Loutraki με πλήρη Διατροφή

Για τους γονείς:

-Αεροπορικά Εισιτήρια και μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα-Λουτράκι και Λουτράκι Αθήνα

-Διαμονή στο ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο της περιοχής από το οποίο κατά την περσινή μας επίσκεψη μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι (με πρωϊνό).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΤΗΣΗΣ: Επίσημος Αερομεταφορέας  COBALT AIR

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΛΑΡΝΑΚΑ: 11/04/2018 ΩΡΑ: 06:40 ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΩΡΑ 08:30

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ15/04/2018 ΩΡΑ: 09:15 ΑΦΙΞΗ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ: ΩΡΑ 10:55

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΡΟΠΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 60 ΕΥΡΩ το άτομο μέχρι 13 Φεβρουαρίου 2018 ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ

2Η ΔΟΣΗ: 150 το άτομο μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2018                3η ΔΟΣΗ: 150 το άτομο μέχρι 30 Μαρτίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ SPORTCAMP ΣΤΟ www.sportcamp.gr

Να επισημάνουμε ότι η διαμονή των παιδιών με τους γονείς τους σε ξενοδοχείο μπορεί να γίνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και σε συνεννόηση με τον Υπεύθυνο της Σχολής σας. Μέσα στα πλαίσια ενός ομαδικού κλίματος και καλής οργάνωσης όλα τα παιδιά θα διαμείνουν στους ξενώνες του Sportcamp υπό την ευθύνη και επιτήρηση των προπονητών τους. Ο χώρος του Sportcamp είναι ανοιχτός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μπορείτε όποτε θέλετε να επισκεφθείτε τα παιδιά σας και να παρακολουθήσετε και από κοντά τους αγώνες. Το τουρνουά διεξάγεται χωρίς βαθμολογίες αφού στόχο έχει να φέρει τα παιδιά των Σχολών κοντά αποκτώντας μόνο φίλους και μοναδικές αξέχαστες πράσινες εμπειρίες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Από την ημέρα άφιξης μας μέχρι και το πρωϊ της Παρασκευής το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγωνιστική δράση με το βράδυ της Παρασκευής να διεξάγεται η μεγάλη γιορτή των Σχολών με βράβευση των παιδιών και των ομάδων. Το Σάββατο θα είναι ελεύθερο για να ξεναγηθείτε με τα παιδιά σας παρέα στο όμορφο Λουτράκι ή άλλους προορισμούς (Διώρυγα Κορύνθου, Παραλία Κιάτου, Αθήνα κ.λ.π.). Η Αθήνα απέχει από το Λουτράκι 81.2 χιλιόμετρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ:

ΛΑΡΝΑΚΑ: ΠΑΟ ΨΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΩΝΙΟΥ 99 533 608 

ΠΑΟ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 97 775 795

ΛΕΜΕΣΟΣ: Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΟ 99 619 238 

ΠΑΦΟΣ: ΠΑΟ ΠΑΦΟΥ 99 879 776 & 97 655600 

Κεντρικό Σχολών 99 124 919        Like Us On Facebook

Πηγή: allaboutsoccer.net