Η Ακαδημία της Αρσεναλ θέλει τον Γερμανό της!

Η Αρσεναλ θέλει τον Γερμανό της και στην Ακαδημία της! Η σχέση των «Gunners» με τον Περ Μερτεζάκερ είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική , αφού ο 32χρονος στόπερ βρίσκεται από το 2011 στους Λονδρέζους και λατρεύεται. Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Γερμανός αμυντικός από το καλοκαίρι του 2018– όταν και θα ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα-  θα γίνει το μεγάλο αφεντικό στην Ακαδημία της Άρσεναλ.

Ο Μερτεζάκερ για την παραπάνω εξέλιξη τόνισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που μετά το τέλος της καριέρας μου θα παραμείνω μέρος της οικογένειας της Άρσεναλ» και συμπλήρωσε: «Φέτος θα συγκεντρωθώ στις υποχρεώσεις, όμως ήδη ανυπομονώ για την επόμενη νέα σελίδα της καριέρας μου».

Την κίνηση του συλλόγου να τοποθετήσει τον Μερτεζάκερ στην Νο1 θέση της Ακαδημίας επιβράβευσε και ο Αρσέν Βενγκέρ, λέγοντας: «Ο Περ είναι ένας εκπληκτικός χαρακτήρας, ο οποίος αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Θα βοηθήσει και θα εμπνεύσει νεαρούς αθλητές σε όλους τους τομείς».

Με βάση την παραπάνω εξέλιξη είναι πλέον ξεκάθαρο ότι και οι σύλλογοι στην Αγγλία δίνουν τα “κλειδιά” στα τμήματα υποδομής τους σε ηγέτες. Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν ανέλαβε πόστο στην Ακαδημία της Λίβερπουλ και o Στίβεν Τζέραρντ!