Μεγάλη τιμή για την ”Champions The Soccer” και τον Δημήτρη Δημητρίου

Μεγάλη τιμή για την Champions The Soccer Academy η βράβευση του Δημήτρη Δημητρίου στα  «7α Αθλητικά Βραβεία Ρόδου»

Μεγάλη τιμή για την Champions The Soccer Academy αλλά και τον Κυπριακό Αθλητισμό αποτελεί η πρόσφατη βράβευση του Δημήτρη Δημητρίου στα 7α Αθλητικά Βραβεία Ρόδου. Ο Κύπριος Διευθυντής της Champions The Soccer Academy είχε την τιμητική του ανάμεσα σε επιφανής ανθρώπους του Αθλητισμού της Ρόδου και αθλητές και βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Αθλητισμό αλλά και για την ενεργή συμμετοχή της Champions The Soccer Academy στα δρώμενα του Ροδιακού Αθλητισμού και των Δωδεκανήσων γενικότερα. Η Ακαδημία των Πρωταθλητών ως γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια συμμετέχει στο μεγάλο Πασχαλινό Τουρνουά της Ρόδου όπου μάλιστα έχει πετύχει και μεγάλες διακρίσεις. Αυτό περνά σε δεύτερο βαθμό για την Ακαδημία των Πρωταθλητών αφού προτίστως πάνω απ όλα τα παιδιά ζουν μια ξεχωριστή εμπειρία τυγχάνοντας μιας ιδιαίτερης θερμής φιλοξενίας. Η ανάπυξη δεσμών με τη Ρόδο ήταν «αναπόφεκτη» για τον κ. Δημητρίου ο οποίος στο πέρασμα των χρόνων ανέπτυξε στενούς δεσμούς και πολύ καλές φιλίες με τους τοπικούς και Αθλητινούς παράγοντες της Ρόδου και του νομού Δωδεκανήσου γενικότερα.

Ο κ. Δημητρίου πριν από τη βράβευση του απεύθυνε το δικό του χαιρετισμό προς το κοινό 

Η βράβευση του κύριου Δημητρίου έγινε μέσα σε μεγαλοπρεπές κλίμα το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 με το Διευθυντή της Champions The Soccer Academy να παραλαμβάνει το βραβείο του από τον Πρόεδρο Δήμου Ρόδου Δημήτρη Γλυνού, καταχειροκροτούμενος από όλο το κοινό.

Μεγάλη τιμή για το νησί μας να βραβεύεται και ένας αθλητικός παράγοντας του τόπου μας στη Ρόδο

Ο κ. Δημητρίου μίλησε επίσης και στο Ραδιοφωνικό Σταθμό TOP FM Δωδεκανήσου όπου είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στο σπουδαίο έργο που επιτελείται στη Champions The Soccer Academy, τη Γυναικεία ομάδα ενώ εξήρε τη σημμασία των Βραβείων Αθλητισμού συγχαίροντας τους διοργανωτές για την καθιέρωση της πού όμορφης αυτής πρωτοβουλίας.

Ο κ. Δημητρίου με τους στενούς του φίλους Αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Διακοσταματίου και τον επίσης Κύπριο Θεόδωρο Θεοδώρου Προπονητή της Μικτής Δωδεκανήσου

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις προς το allaboutsoccer.net ο κύριος Δημητρίου δήλωσε τα εξής: Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Δήμο Ρόδου για τη τιμή που μου έκαναν να με βραβεύσουν. Αυτή η τιμή παίρνει ξεχωριστή αξία αφού γινεται σε άλλο τόπο απο αυτόν της μόνιμης διαμονής μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Γιάννη Κουμέντο ο οποίος είχε αναλάβει την όλη εκδήλωση καθώς επίσης το Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου και τον Αντιδήμαρχο κύριο Διακοσταματίου. Επίσης τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή του ΔΟΠΑΡ κύριους Κυριαζή και Θεοδώρου. Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους απλούς ανθρώπους του νησιού που παρέστησαν στην εκδήλωση και χειροκρότησαν τη βράβευση μου.