Η ΚΟΠ ζητά προσφορές

Η ΚΟΠ θα φιλοξενήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο (από τις 16 μέχρι τις 24 του μήνα) τους αγώνες του 12ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U-17 με τη συμμετοχή της Κύπρου, της Πολωνίας, της Σουηδίας και του Σαν Μαρίνο.
Για τη διαμονή των ομάδων, η ΚΟΠ ζητά προσφορές από ξενοδοχεία.
Οι προδιαγραφές της προσφοράς:
Παρακαλείσθε να μας πληροφορήσετε κατά πόσο διαθέτετε τα πιο κάτω δωμάτια για τις Εθνικές Ομάδες Παίδων (Κάτω των 17 ετών) της Πολωνίας, Σουηδίας, Κύπρου και Σαν Μαρίνο, για την περίοδο 16.10.2017 (IN) – 24.10.2017 (OUT).
(α) 9 δίκλινα, 6 μονόκλινα, 1 δωμάτιο για μασάζ και 1 δωμάτιο για αποθήκη για την Εθνική Παίδων Πολωνίας
(β) 9 δίκλινα, 6 μονόκλινα, 1 δωμάτιο για μασάζ και 1 δωμάτιο για αποθήκη για την Εθνική Παίδων Σουηδίας
(γ) 9 δίκλινα, 6 μονόκλινα, 1 δωμάτιο για μασάζ και 1 δωμάτιο για αποθήκη για την Εθνική Παίδων Σαν Μαρίνο
(δ) 9 δίκλινα, 5 μονόκλινα, 1 δωμάτιο για μασάζ και 1 δωμάτιο για αποθήκη για την Εθνική Παίδων Κύπρου
(ε) 14 μονόκλινα για τους Παρατηρητές, τους διαιτητές και τους συνοδούς τους.
(z) 5-6 μονόκλινα για τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας μας.
• Το ξενοδοχείο θα πρέπει να διαθέτει δωρεάν wifi στα δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους, καθώς επίσης και 3 αίθουσες μαθήματων.
• Τα δωμάτια των πιο πάνω αποστολών πρέπει να είναι σε ξεχωριστούς ορόφους και συγκεντρωμένα (το ένα δίπλα από το άλλο ή απέναντι).
• Οι ξένες Ομοσπονδίες πιθανόν να ζητήσουν αύξηση των πιο πάνω δωματίων. (Επιπλέον 5-7 δωμάτια).
• Οι ξένες Ομοσπονδίες πιθανόν να ζητήσουν περισσότερες μέρες διαμονής.
• Τα 14 μονόκλινα δωμάτια τα οποία προορίζονται για τους διαιτητές παρατηρητές θα πρέπει να είναι σε διαφορετικό ξενοδοχείο από τις ομάδες.
Στην περίπτωση που διατίθενται τα ζητούμενα δωμάτια παρακαλούμε να μας δώσετε και την τιμή F/B η οποία να συμπεριλαμβάνει και ένα ποτό (νερό και χυμό ή αναψυκτικό) για κάθε άτομο σε κάθε γεύμα καθώς επίσης, τιμή για πλύσιμο στολής αγώνα (φανέλα παντελονάκι, κάλτσες) και τιμή για coffee break, (toast ham & cheese, cake, orange juice tea & coffee).
Οι προσφορές να είναι σφραγισμένες και να φθάσουν στα Γραφεία της ΚΟΠ, ταχυδρομικώς Τ.Θ. 25071, 1306 Λευκωσία, ή διά χειρός σε κλειστό φάκελο, όπου θα φαίνεται καθαρά η επιγραφή «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» όχι αργότερα από το μεσημέρι (12:00) της Δευτέρας, 12.06.2017.
Προσφορές που θα σταλούν με φαξ δεν θα ληφθούν υπόψη
Για περισσότερες λεπτομέρειες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στα Γραφεία της Ομοσπονδίας στο κ. Μάριο Νεοφύτου στο τηλ. 22 352 341.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση επικύρωσης της προσφοράς στο ξενοδοχείο σας η καταβολή του κόστους διαμονής θα γίνεται σε δυο μήνες από την ημέρα έκδοσης των τιμολογίων.