Μετά την Ουγγαρία νέες δύσκολες εξετάσεις με τη Σουηδία στην Κύπρο

Το ξεκίνημα μέσα στο 2018 δυστυχώς κατέγραψε ήττα για την Εθνική Ελπίδων στην αποστολή της Ουγγαρίας και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να διατηρηθούμε στην τέταρτη θέση του έκτου ομίλου.
Η αγωνιστική παρουσία της Πέμπτης δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο και οι Ούγγροι επικράτησαν δίκαια στο  Στάδιο «Hidegkuti Nandor» της Βουδαπέστης.
Ο Νίκος Ανδρονίκου αναγνώρισε την ανωτερότητα της Ουγγαρίας και το δίκαιο της επικράτησης της και πρόσθεσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ:
«Κάθε παιχνίδι καταγράφει τα δικά του διδάγματα και είναι γεγονός πως οι πολλές αλλαγές επηρέασαν αρνητικά σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Σουηδία.
Μας στενοχώρησε το αποτέλεσμα, όμως δεν πρέπει να απογοητευτούμε και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα δημιουργήσουμε πάλι τις προϋποθέσεις και θα ξαναγίνουμε ανταγωνιστικοί».
Στο χθεσινό 4-0 της Βουδαπέστης δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε πέντε νέους ποδοσφαιριστές. Για πρώτη φορά ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής χρησιμοποίησε τους Ανδρέα Παρασκευά, Χάρι Κυπριανού, Χρίστο Χατζηπασχάλη, Ζαχαρία Άδωνη και στην εξέλιξη του αγώνα μπήκε και ο Ιωάννης Παναγίδης.
Προπόνηση στη Βουδαπέστη
Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει προπόνηση το μεσημέρι στη Βουδαπέστη και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για Λάρνακα.
Οι επόμενες υποχρεώσεις δεν είναι μακριά και την ερχόμενη Τρίτη 27 Μαρτίου θα αντιμετωπίσουμε στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα την αντίστοιχη ομάδα της Σουηδίας.
Οι Σουηδοί έχουν παιχνίδι σήμερα στην Τουρκία και θα φτάσουν στη Λάρνακα το Σάββατο.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας στον έκτο όμιλο:
26 Μαρτίου: Βέλγιο – Ουγγαρία
27 Μαρτίου: Κύπρος – Σουηδία, Τουρκία – Μάλτα
Η βαθμολογία στον όμιλο μας διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

1. ΒΕΛΓΙΟ  6 4 2 0 10 5 14
2. ΟΥΓΓΑΡΙΑ  5 3 2 0 10 3 11
3. ΣΟΥΗΔΙΑ  4 2 2 0 10 4 8
4. ΚΥΠΡΟΣ  7 2 0 5 7 17 6
5. ΤΟΥΡΚΙΑ 5 1 2 2 3 4 5
6. ΜΑΛΤΑ  5 0 0 5 3 10 0

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of