Προαιρετικό U14: Μεγάλωσε τις αποστάσεις το ΑΠΟΕΛ

Με την ολοκλήρωση 13 αγωνιστικών το σκηνικό με τις ομάδες που αποτελούν τον πάνω όμιλο παραμένει σταθερό στο Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U14, αλλά με μια σημαντική διαφοροποίηση.

Ομάδες που ακολουθούν το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ είχαν απώλειες και έτσι το ΑΠΟΕΛ που κέρδισε με 8-0 τον Εθνικό Άσσιας κατάφερε να μεγαλώσει τις αποστάσεις.

Τόσο η Ομόνοια όσο και η Ανόρθωση έφεραν ισοπαλίες και στην τρίτη θέση πέρασε η Δόξα Κατωκοπιάς που κέρδισε εκτός έδρας με 6-3 την ΑΕΖ.

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/8031570

Το ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί το αήττητο της με απολογισμό 11 νίκες και 1 ισοπαλία.

Η Δόξα Κατωκοπιάς διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή (54 τέρματα) και το ΑΠΟΕΛ την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 3 τέρματα.

Τις περισσότερες ισοπαλίες (5) έφερε ο Εθνικός Άχνας. Μέχρι στιγμής δεν έφεραν ισοπαλία Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακός και ΠΑΕΕΚ.

Πρώτος στον πίνακα των σκόρερ ο Αλέξανδρος Τζερμνιάς. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ με τα δύο τέρματα που πέτυχε σε βάρος του Εθνικού Άσσιας πέρασε επικεφαλής.

Ακολουθεί με δεκατρία τέρματα ο Άγγελος Νεοφύτου του Διγενή Ακρίτα Μόρφου και με δώδεκα ο Μάριος Φασουλιώτης της Δόξας Κατωκοπιάς.

Στην επόμενη αγωνιστική η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει το ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και η Δόξα Κατωκοπιάς την Πάφο. Γηπεδούχος και ο Διγενής με αντίπαλο την ΑΕΖ.

Πηγή: cfa.com.cy