Ο Δημήτρης Στασής της Ομόνοιας U15 για το επόμενο παιχνίδι και τη συνέχεια

Ανακοίνωση απο την Ομόνοια:

Την Καρμιώτισσα για την 6η αγωνιστική αντιμετωπίζει αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. O εξτρέμ των «πρασίνων», Δημήτρης Στασής, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τονίζοντας πως για να συνεχίσει νικηφόρα η ομάδα, δεν πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλο.

«Όσο αφορά το περασμένο παιχνίδι, θεωρώ πως δεν τα πήγαμε καλά στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τα πατήματά μας και φτάσαμε στη νίκη. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το ματς με την Καρμιώτισσα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο εάν θέλουμε να πάρουμε την έκτη μας νίκη. Κατά την άποψή μου μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, όμως αυτό θα γίνει μόνο αν συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου, όμως σίγουρα μπορώ να τα πάω και καλύτερα» ανέφερε ο Δημήτρης Στασής.

Ο εντός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 απέναντι στην Καρμιώτισσα, θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 11:00, στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.