Ισόπαλη 3-3 με τον Άρη

Iσοπαλία και στην δεύτερη αγωνιστική έφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, αυτή τη φορά απέναντι στον Άρη με 3-3, σε αγώνα που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα:

Ο προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε τον αγώνα με τους Ντάλια, Κυριάκου, Καλλή, Πολυβίου, Σεργίδη, Ιωακείμ, Χριστοδούλου, Μαυρή, Νικολάου, Κίττου και Σαμάνη. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Γεωργίου, Κημήτρη, Αγγελή και Γεωργίου.

Τα γκολ της ομάδα μας πέτυχαν ο Αργύρης Κίττου, ο Γιώργος Μαυρής και ο Κυριάκος Κημήτρη.

Το «τριφύλλι» δεν μπήκε καλά στον αγώνα και δέχθηκε σχετικά νωρίς το 0-1. Με μια αντεπίθεση διαρκείας η ομάδα μας γύρισε το παιχνίδι σε 2-1 πριν το τέλος του ημιχρόνου με γκολ των Κίττου και Μαυρή. Στη συνέχεια, τραυματίας αποχώρησε ο Καλλή και πήρε τη θέση του ο Γεωργίου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε κάνοντας το 3-2 με πέναλτι του Κημήτρη. Δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Άρης έκανε το 3-3. Οι «πράσινοι» έχασαν δύο μοναδικές ευκαιρίες στο τέλος όμως δεν ευτύχησαν να πετύχει τέταρτο γκολ.

Μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών, η ομάδα μας έχει δύο βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια. Επόμενος αγώνας για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16, είναι με την ΑΕΚ εκτός έδρας, στο Καλό Χωριό.