Αναβάλλεται η κλήρωση στα Προαιρετικά Πρωταθλήματα Παίδων

Ανακοίνωση απο την ΚΟΠ:

Η αναβολή αρκετών αγώνων το περασμένο Σάββατο λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων διαφοροποιεί και τον προγραμματισμό της ΚΟΠ.

Η κλήρωση της δεύερης φάσης στα Προαιρετικά Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων U14, U15, U16 και U17 αρχικά προγραμματίστηκε για την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, όμως αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση όλων των εκκρεμοτήτων της πρώτης φάσης.

Για την ερχόμενη Τετάρτη 9 Ιανουαρίου είναι ήδη ορισμένοι δύο αγώνες που είχαν αναβληθεί παλαιότερα λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Παίδων U15 ως ακολούθως:

Πρωτάθλημα U16
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Ολυμπιακός

Πρωτάθλημα U17
Ομόνοια Λευκωσίας – ΑΕΛ

Το περασμένο Σάββατο αναβλήθηκαν οι αγώνες ΕΝ Παραλιμνίου – ΑΕΛ (U14), ΕΝ Παραλιμνίου – ΑΕΚ (U15), Ομόνοια Λευκωσίας – Εθνικός Άσσιας, Απόλλωνας – Εθνικός Άχνας, ΘΟΪ Λακατάμιας – Ολυμπιακός, Άρης – Ανόρθωση (U16) και Απόλλωνας – Εθνικός Άχνας, Ομόνοια Λευκωσίας – Εθνικός Άσσιας, Άρης – Ανόρθωση, ΘΟΪ Λακατάμιας – Ολυμπιακός, Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΖ (U17).

Οι πιο πάνω αγώνες θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των Πρωταθλημάτων,  οι 10 ομάδες με την καλύτερη συγκομιδή βαθμολογίας (άθροισμα και των 4 ομάδων που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Παίδων) θα προχωρήσουν στην κλήρωση για το νέο Πρωτάθλημα σε δύο γύρους με 18 αγωνιστικές.

Οι υπόλοιπες 9 ομάδες, θα μπουν επίσης σε νέα κλήρωση για Πρωτάθλημα σε δύο γύρους με 16 αγωνιστικές.