Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων

Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 άφησε πίσω της την ήττα της προηγούμενος εβδομάδας και επικράτησε με 1-2 του ΘΟΪ. Η ομάδα του Χάρη Καλλικά, ανέβηκε στους 14 βαθμούς, έχοντας τέσσερεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 επέστρεψε στις νίκες μετά δύο εβδομάδες, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας του ΘΟΪ με 0-2. Η ομάδα του Ανδρέα Νικολάου έφτασε στους 9 βαθμούς, μετρώντας δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στο ΘΟΪ. Η ομάδα του Γιώργου Ιωάννου παραμένει αήττητη αφού μέχρι στιγμής έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Εξακολουθεί να βρίσκεται στη 1η θέση με 20 βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΘΟΪ με 2-0 και πλέον μετρά έξι νίκες στην σειρά. Η ομάδα του Μάριου Νικολάου βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας έχοντας 19 βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 εξήλθε ισόπαλη στη Πάφο απέναντι στην ΕΝΑΔ Π.Χρυσοχούς. Η ομάδα του Ανδρέα Δαρείου έχει πλέον 8 βαθμούς, αφού μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια.

Αναλυτικά:
U17: ΘΟΪ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2
U16: ΘΟΪ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2
U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΪ 0-0
U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΪ 2-0
U13: ΕΝΑΔ Π.ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1