Δεύτερη νίκη και πρόκριση για την ΟΜΟΝΟΙΑ U19

Η Ομόνοια ενημερώνει:

Εκτός έδρας νίκη με 5-0 σε βάρος της Ανόρθωσης πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 στον επαναληπτικό αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου. Οι «πράσινοι» ήταν για άλλο ένα παιχνίδι πολύ καλοί και παρά το υπέρ τους σκορ από τον πρώτο αγώνα δεν χαλάρωσαν και πέτυχαν και πάλι μια ευρεία σε έκταση νίκη.

Τους αρχικούς έντεκα αποτέλεσαν οι Νικολάου, Αυλωνίτης, Γαβριήλ, Φώτη, Αθανασιάδης, Παναγή, Τζιωνής, Χαραλάμπους, Μενοίκου, Παναγιώτου και Κακουλλής Α. Τις τρεις αλλαγές αποτέλεσαν οι Περπερής, Παναγιώτου Π. και Κακουλλής Γ.

Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους πέτυχε δύο γκολ ενώ από ένα γκολ πέτυχαν ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο Ιάκωβος Παναγή και ο Γιώργος Κακουλλής.

Σε συνδυασμό με την νίκη (4-1) στον πρώτο αγώνα πριν περίπου ένα μήνα, το συνολικό σκορ απέναντι στην Ανόρθωση έφτασε το 9-1. Η ομάδα μας πλέον μετά την πρόκριση στο κύπελλο στρέφει την προσοχή της και πάλι στο πρωτάθλημα. Το ερχόμενο Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 θα ταξιδέψει στην Άχνα όπου και θα φιλοξενηθεί από τον Εθνικό με στόχο τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας