Μεσκίτα: «Αυτή είναι η δουλειά μου, να τους ανεβάσω σε τοπ επίπεδο»

Ο Μπρούνο Μεσκίτα, προπονητής της ΑΠΟΕΛ Κ19, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Ομόνοια με σκορ 3-2, και μας ανάφερε τα εξής:

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα πολύ δύσκολος αγώνας μια εμάς. Το classico είναι το classico. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Οπότε σε τέτοιους αγώνες δεν μπορείς να γνωρίζεις πως θα εξελιχθεί. Ήταν πολύ καλό παιχνίδι, το πρώτο 5λεπτο σημειώθηκαν δύο τέρματα, θυμάμαι ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου μείναμε στο 0-0, αλλά σήμερα και οι δύο ομάδες ήθελαν να δείξουν ότι στην πρωτεύουσα έχουμε ταλαντούχους παίκτες».

Για την ανατροπή που έκανε η ομάδα του: «Έχουμε παίκτες με πολύ καλή νοοτροπία, που εξελίσσονται και πιστεύουν σε αυτό που δουλεύουμε. Δεν είναι φυσική κατάσταση, δεν είναι τεχνική, δεν είναι τακτική, είναι νοοτροπία και αυτοί οι παίκτες βελτιώνονται πολύ στον τομέα αυτό. Αυτή είναι η δουλειά μου εδώ, να ανεβάσω αυτούς τους παίκτες στο τοπ επίπεδο».

Για την σημασία της νίκης: «Είναι τρεις βαθμοί, έχουμε αρκετά πράγματα να κάνουμε ακόμη, έχουμε και άλλο ανταγωνισμό που πρέπει να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Για την εμφάνιση του Οκκαρίδη που σκόραρε δύο γκολ και αν μπορεί να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα: «Όλοι οι παίκτες που έχουμε στην διάθεση μας από τον περασμένο Ιούλιο, έχει πολλές πιθανότητες να ανεβεί στην πρώτη ομάδα, επειδή πιστεύουν σε αυτό που κάνουμε και καταλαβαίνουν τις αρχές του μοντέρνου ποδοσφαίρου».