Ποντικός ενόψει ΑΠΟΕΛ: “Όποιος φορά τη φανέλα της Ομόνοιας”

Με αρκετή ανυπομονησία αναμένουν την ΟΜΟΝΟΙΑ τον αυριανό νοκ-άουτ ημιτελικό αγώνα κυπέλλου U19. Οι “πράσινοι” θα φιλοξενηθούν από τον ΑΠΟΕΛ, στο γήπεδο του “ΠΑΣΚΑΛ”, με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 14:30.

“Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Διαπιστώνω τη διάθεση και τη θέληση των ποδοσφαιριστών μας για πρόκριση στον τελικό. Αναμφίβολα το ενδεχόμενο κατάκτησης του κυπέλλου προσφέρει επιπλέον κίνητρο στην ομάδα μας. Επίσης, το ότι θα αναμετρηθούμε με τον “αιώνιο” αντίπαλο, σε νοκ-άουτ παιχνίδι, καθιστά τον αγώνα ιδιαίτερο. Στόχος μας είναι να περάσουμε στον τελικό” δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο προπονητής της ομάδας των U19 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γιαννάκης Ποντικός.

Όσο αφορά την πορεία της ομάδας μας στη σεζόν, ο Γιαννάκης Ποντικός σημείωσε: “Κρίνεται πολύ καλή η παρουσία μας στο πρωτάθλημα. Ο τίτλος κρίθηκε στις λεπτομέρειες, μπορούσαμε να τον κατακτήσουμε. Μας είχε επηρεάσει το γεγονός ότι σε καθοριστικά παιχνίδια, σημαντικοί ποδοσφαιριστές ήταν με την πρώτη ομάδα. Ωστόσο, αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, να ετοιμάσουμε ποδοσφαιριστές για την ανδρική ομάδα. Έχουμε πλέον στρέψει την προσοχή μας στον θεσμό του κυπέλλου. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια μέσα στη σεζόν και η κατάκτηση αυτού του τίτλου θα μας επιβραβεύσει”.

Επιπλέον, ο Γιαννάκης Ποντικός υπογράμμισε τη σημαντικότητα τέτοιων αγώνων, όσο αφορά τη διαμόρφωση του χαρακτήρα των νεαρών ποδοσφαιριστών μας: “Από τη στιγμή που κάποιος ποδοσφαιριστής φορά τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οφείλει να μάθει να ζει και να αγωνίζεται υπό πίεση. Τέτοια παιχνίδια, συμβάλλουν στη διαμόρφωση του επιθυμητού χαρακτήρα και επίσης βοηθούν τους ποδοσφαιριστές να μάθουν να ζουν με το βάρος της φανέλας που φορούν”.