Τέσσερις νίκες και μία ήττα

Τέσσερις νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το περασμένο Σάββατο (10/11):

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 συνέχισε την αλάνθαστη πορεία της στο πρωτάθλημα, αφού σε οκτώ αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες και απολαμβάνει τη μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας. Κέρδισε στο «Ηλίας Πούλλος» τον ΑΠΟΕΛ με 4-1.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της, καθώς κέρδισε την ΑΕΖ με 2-4 εκτός έδρας. Με αυτό το «τρίποντο» ανέβηκε στην 8η θέση με 21 βαθμούς, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 δέχθηκε την εκτός έδρα ήττα από την ΑΕΖ με 5-0 και παρέμεινε στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πέτυχε την όγδοή φετινή νίκητης, καθώς επιβλήθηκε της ΑΕΖ στο «Ηλίας Πούλλος» με 3-0. Με αυτή την επιτυχία βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς. Απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 συνεχίζει την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Πέτυχε την ένατη συνεχόμενη νίκη της με 5-0 επί της ΑΕΖ και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, στο μείον τρία από την κορυφή.